EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE PRVI TRAILER – NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA

Tri godine nakon zadnje Nemoguće misije, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala!
I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera.

Nedavno je, u zadnjem izdanju Nemoguće misije, izveo jednu od najkompliciranijih kaskaderskih scena, u kojoj je stajao na avionu koji je ubrzavao i pripremao se za uzlet, a u novom je filmu naučio samostalno upravljati helikopterom.

 

Scenarist i redatelj filma Christopher McQuarrie je u najavi obećao: Bit će ovo dosta drugačiji Ethan Hunt, to vam mogu obećati, dok je Tom Cruise u gostovanju u emisiji The Graham Norton Show iznio neke detalje sa snimanja, rekavši da će film biti jako uzbudljiv za publiku te da napetosti i sjajnih akcijskih scena neće nedostajati.

 

Uz Toma Cruisea, u filmu ćemo gledati i glumačke zvijezde kao što su: Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley i Frederick Schmidt.

 

Film NEMOGUĆA MISIJA: RASPAD SISTEMA u kina stiže na ljeto u distribuciji Blitz film i video distribucije.