EKSKLUZIVNO! PREDSTAVLJAMO ISJEČAK IZ FILMA NEED FOR SPEED

"Need For Speed"

Manje od mjesec dana ostalo je do dolaska filmske verzije legendarne igrice na velika platna, a svi koji ne mogu dočekati 20. ožujka svoju žeđ za oktanskim parama pravih NEED FOR SPEED zvijeri mogu utažiti prvim isječcima iz filma, koji napokon postaju dostupni javnosti.

Nakon što nam je studio DreamWorks lukavo bacio kost serijom fotografija glavnih zvijezda filma, najatraktivnijih automobila današnjice među kojima su Lamborghini Elemento, Saalen S7, McLaren P1, Bugatti Veyron, Koenigsegg i mnogi drugi, sada su nam odlučili otkriti i koga ćemo gledati za njihovim volanima.

NEED FOR SPEED

Suprotno očekivanju, u isječku kojeg predstavljamo streetracera Aarona Paula gledat ćemo kao suvozača, a upoznat ćemo i jurilice koji nisu tako stabilne na krivudavim cestama. No, to nije jedino iznenađenje koje su nam pripremili  tvorci filmskog NEED FOR SPEEDA. Kako je to kad cure voze pravu pilu pokazat će nam Imogen Poots! 

Uživajte:

http://youtu.be/NFPBSaX1sd4

NEED FOR SPEED ekranizacija je jedne od najpopularnijih video igara u povijesti koja se brojem fanova i zaradom može mjeriti s najvećim hollywoodskim hitovima. NEED FOR SPEED označava uzbudljivi povratak pravih automobilističkih filmova koji su se snimali 60-ih i 70-ih godina bez kompjuterskih efekata i s nevjerojatnim kaskaderskim vratolomijama.

NEED FOR SPEED

Redatelj filma je Scott Waugh.  

Film NEED FOR SPEED dolazi u CineStar 20. ožujka!