Ekskluzivno predstavljamo NEED FOR SPEED jurilice

TA DIVNA NEED FOR SPEED LIMENA STVORENJA

 

Da se radi o auto showu rekli bismo kako su oskudno odjevene dugonoge hostese napokon maknule prekrivače i dopustile nam da upoznamo najočekivanije automobile godine. No, kako je ipak riječ o autima koji će se voziti na velikim platnima, predstavaljanje najboljih jurilica 2014. događa se upravo sada—i to u cyber spaceu.

Ekskluzivno donosimo zvijeri na četiri kotača koje će utjeloviti dušu i tijelo jedne od najpopularnijih igrica svih vremena, NEED FOR SPEED, čija ekranizacija ovog proljeća dolazi u kina širom svijeta. U megaokitanskom istoimenom filmu očekuju nas Aaron Paul (dvostruki dobitnik Emmyja), Dakota Johnson, Dominic Cooper, Michael Keaton i Imogen Poots, no najveće zvijezde svakako će biti jurilice najrazličtijih konjskih snaga, godina proizvodnje i, naravno, dorade.

NEED FOR SPEED je film koji smješta gledatelja za volan legendarnih trkaćih oldtimera poput Ford Camara ’68, Gran Torina 1969 ili BMW-a 3.0. iz 1970., ali i najsuvremenijih gutača cesti kao što su Shelby Mustang, Koenigsegg (koji se pojavljuje u tri varijante: bijela, srebrna i crvena), Lamborghini Elemento, Saleen S7, McLaren p1, GTA Spano, Bugatti Veyron…

Na NEED FOR SPEED-u radili su najbolji kaskaderi današnjice, a sve su scene snimljene bez specijalnih efekata i sa nekoliko kamera od kojih su se neke nalazile u razini s površinom ceste, kako bi film u potpunosti prenio gledateljima osjećaj upravljanja ovim prekrasnim automobilima.

Redatelj filma je Scott Waugh.

Film NEED FOR SPEED dolazi u CineStar kina 20. ožujka!

NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED Need for speed2 NEED FOR SPEED NEED FOR SPEED