EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER FILMA BRZI I ŽESTOKI 7

Velikim eventom danas je u Los Angelesu u podne (po lokanom vremenu) u javnost ispraćen prvi trailer filma BRZI I ŽESTOKI 7 koji će svoju kino premijeru imati ovoga proljeća. Okupljeni fanovi, kao i oni ispred ekrana
(kojih je samo na Facebooku više od 52 milijuna) iskoristili su ovu priliku kako bi uživali u live chatu s glavnim glumcima Vinom Dieselom, Jasonom Stathamom, Michelle Rodríguez, Jordanom Brewsteraom, Tyreseom Gibsonom i Chrisom “Ludacrisom” Bridgesom te prvi saznali što ih sve čeka u novom izdanju jedne od najmoćnijih franšiza današnjice.

Kako se moglo i pretpostaviti, trailer je pokazao da će sedmi po redu nastavak serijala koji je ljubav prema tutta forza akciji na četiri kotača doveo do usijanja biti brz i žestok u svakom pogledu te da ćemo ga gledati još više naginjajući se u zavojima u svojim kinosjedalima. 

Režiju filma potpisuje James Wan, a osim gore spomenute glumačke ekipe u BRZIMA I ŽESTOKIMA 7 pojavljuje se i Dwayne Johnson te prošlog studenog tragično preminuli Paul Walker.

Trailer filma BRZI I ŽESTOKI ekskluzivno donosimo ovdje:

http://youtu.be/Skpu5HaVkOc