EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO SLUŽBENI PLAKAT NOVOG FILMA CHRISTOPHERA NOLANA

INTERSTELLAR

Interstellar 

Jedan od najiščekivanijih filmova godine, INTERSTELLAR, u kojem su sna­ge udružili režiser Christopher Nolan (Batman: Početak, Vitez tame, Vi­tez tame: Povratak) i trenutno najtraženiji hollywoodski glumac Matthew McConaughey (Vuk s Wall Streeta, Dobri dileri iz Dallasa, Cijena istine), 6 tjedana prije dolaska u kina uspio je u najvećoj tajnosti sačuvati gotovo sve detalje vezane uz ovaj atraktivni blockbuster.

Naime, osim dva objavljena trailera i jedne fotografije iz filma, javnosti je tek sada predstavljen službeni plakat na kojem se nalazi ovogodišnji dobitnik Oscara i Zlatnog globusa u astronautskom odjelu.

Ljubitelji pravih znanstveno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey), bivšeg pilota i inženjera koji se posvetio mirnom životu farmera, i njegovo međuzvjezdano putovanje na koje će krenuti nakon što skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi mogla biti ujedno i spas ljudskoj vrsti. No, ovaj herojski pothvat izgleda i kao put s kojeg nema povratka…

U INTERSTALLERU se uz Matthewa McConaugheya pojavljuju i Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain te Casey Affleck, a film dolazi u hrvatska kina 6. studenog u distribuciji Blitz film i video di­stribucije.