EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO UPRAVO OBJAVLJEN TRAILER FILMA TAK3N

taken 3 2

Usprkos svojim godinama, omiljeni akcijski junak Bryan Mills je kao dobro vino – što je stariji, to je bolji. Dokazuje to i upravo objavljen trailer trećeg nastavka franšize 96 SATI u kojem miroljubivi obiteljski čovjek Liam Nee­son (bivši agent zanimljive i bogate prošlosti) ne bježi više od najgorih zli­kovaca današnjice, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Njih će regrutirati Franck Dotzler (Forest Whitaker) nakon što Mills pobjegne tijekom uhićenja običnim murjacima.

Naime, Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge (Famke Jan­sen), a prijetnja će se nadviti i nad njegovu kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.

Ovaj iskusni veteran koji se s 21. godinom pridružio vojsci, a u 23. postao specijalac, profesionalni je snajperist i stručnjak za eksplozive, u filmu TAK3N ponovno će morat krenuti u misiju spašavanja najvrednijeg što po­sjeduje— svoje obitelji, ali i dokazati svoju nevinost.

Vrhunska akcija, napetost i nevjerojatni obrati zajamčeni su i ovoga puta zahvaljujući režiji Oliviera Megatona (96 sati: Istanbul, Transporter 3, Co­lombiana) te scenariju kojeg potpisuju autori franšize – legendarni Luc Bes­son i Robert Mark Kamen.

Uvjerite se u to i sami u traileru za film TAK3N kojeg ekskluzivno donosimo uz prvi teaser poster:

http://youtu.be/q3TsDelboVE