Ekskluzivno: prvih 5 minuta filma ‘KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2’

How_to_Train_Your_Dragon_2

Nakon velikog animiranog hita Kako izdresirati zmaja iz 2010., studio DreamWorks ove je godine napokon snimio nastavak,  KAKO IZDRESIRA­TI ZMAJA 2, koji dolazi u hrvatska i svjetska kina sredinom lipnja.

Ekskluzivno donosimo prvih pet minuta filma KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 s potpuno novim pustolovinama Vikinga i zmajeva koji sa­da žive mirnim suživotom na otoku Berk!

Za svoje krilate prijatelje mišićavi Vikinzi preuredili su cijeli otok sagradivši im staje, pojilice, čak i automatske zmajske praonice, a tu je i specijalni protupožarni sistem koji priskače u pomoć kada se oni nepažljivi malo zane­su pa im se omakne koji plamenčić. Većina radnje filma odvija se na nebu na kojem Štucko, Bezubica, Astrid, Šmrklja i društvo provode dane u utrka­ma zmajeva. Krstareći zajedno Vikinzi i zmajevi naići će na tajnu ledenu spilju prepunu opasnih zmajeva koji pripadaju čak i njima potpuno nepoz­natoj vrsti…

Glasove likovima u filmu KAKO IDRESIRATI ZMAJA 2 posudili su: Mitja Smiljanić, Robert Ugrina, Jadranka Đokić, Mia Krajcar, Bojan Navojec, Oz­ren Grabarić, Kristijan Potočki, Ana Kvrgić, Frano Mašković i mnogi drugi.

Pogledajte uvod u zabavan i uzbudljiv nastavak priče o neobičnom prijatelj­stvu ljudi i zmajevima u petominutnom početku filma KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2: 

http://youtu.be/_sVfoZyknGM