EUFORIJA NAKON IZLASKA SEXY TEASER TRAILERA: POSLIJE SVEGA – SUDAR

“Je li ljubav uvijek takva? Tako strastvena i tako bolna u isto vrijeme?” – Anna Todd

 

Obožavatelji franšize autorice Anne Todd na Valentinovo su dobili poseban dar – prvi teaser trailer dugoočekivanog nastavka filma Poslije svega, a društvene mreže su doslovno eksplodirale! Unatoč golemom uspjehu prvog nastavka, fanovi su se žalili na premalo intimnih i seksi scena između Hardina i Tesse, koje su vrlo detaljno opisane u knjigama.

 

Kada je Roger Kumble najavio preuzimanje redateljske palice nastavka, i obećao obožavateljima ispunjenje svega što do sada nisu vidjeli, počelo je iščekivanje. Teaser trailer od 42 sekunde objavljen na Valentinovo, svima je potvrdio da će im se obećanje ispuniti. Uzbuđenje je na vrhuncu i mnogi tvrde da su u ove 42 sekunde dobili više Hardina i Tesse nego u cijelom prvom filmu.

 

Prvi nastavak je prošle godine postavio rekord na kinoblagajnama diljem svijeta, a samo u Hrvatskoj je film pogledalo preko 50.000 ljudi, s ukupnom zaradom preko 1,6 M kn.

 

Kumble je idealan za režiju nastavka s obzirom na bogatu povijest u sličnome žanru. Napisao je i režirao Okrutne namjere s Reese Witherspoon, Ryan Phillipeom i Sarah Michelle Geller. Osim toga, nedavno je režirao epizode popularnih serija: Suits, Entourage, Pretty Little Liars i Revenge.

 

“Godinama se želim vratiti u svijet prljavih igrica”, rekao je Kumble.” Poslije svega je uzbudljiva priča o mladoj ljubavi i izdaji i uzbuđen sam što ću oživjeti Anninu viziju. ” 

 

Producenti novog filma su Anna Todd (autorica knjige), Jennifer Gibgot, Aaron Levitz i Eric Lehrman, Mark Canton  i Courtney Solomon. Osim produkcije, Anna Todd napisala je i scenarij s Mariom Celayem. Dylan Sprouse glumit će Trevora, popularnog lika iz knjiga, a Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin ponovno će preuzeti glavne uloge Tesse i Hardina.

 

POSLIJE SVEGA: SUDAR, nova, sexy romansa Hardina i Tesse, u distribuciji Blitz filma, u hrvatska kina dolazi ove godine.