FANOVI HORORACA, U KINA DOLAZI ZLOĆUDNO

Priča se vrti oko Madison, koja nakon traume počinje doživljavati snažne vizije ubojstava. Njezina patnja i panika se povećavaju kada otkrije da to nisu samo vizije, odnosno da ti „budni snovi“ nisu imaginarni već zastrašujuće vizije stvarnosti – Madison vidi ubojstva dok se ona zapravo događaju. Madison otkriva i da je u prošlosti bila povezana s ubojicom. Zbog toga počinje raditi s policijom kako bi ubojicu spriječili u daljnjim pohodima.

 

Na pitanje zašto se nakon uspješnice Prizivanja odlučio vratiti korijenima klasičnog horora, redatelj James Wan je odgovorio:
„Veliki sam ljubitelj klasičnih žanrova horora i trilera, a nakon što ih neko duže vrijeme ne radim, shvaćam da je došlo vrijeme da se vratim svojim korijenima. Jako sam uzbuđen radi ovog filma. Ne mogu to ni opisati. Želio sam napraviti nešto žanrovski originalno i drugačije od mojih prethodnih radova, a opet da bude u duhu horor-trilera uz koje sam odrastao, izjavio je reditelj. Osobno mi je puno značilo kada sam dobio inspiraciju za film Zloćudno.“

 

Film je režirao James Wan, scenarij je napisala Akela Cooper, a priču su zajedno napisali Wan, Cooper i Ingrid Bisu. U glavnim ulogama su Annabelle Wallis (Annabelle, Mummy), Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Ingrid Bisu i Jake Adel.

 

Zloćudno, u distribuciji Blitz filma, možete već od danas pogledati u kinima, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.