FANOVI NAPOKON DOŠLI NA SVOJE: KRENULA JE PRODAJA ULAZNICA ZA BLOCKBUSTER DOKTOR STRANGE U MULTIVERZUMU LUDILA

Kad obožavatelji 4. svibnja kupe svoje kino ulaznice za pretpremijeru filma “Doktor Strange u multiverzumu ludila” studija Marvel, trebali bi se čvrsto uhvatiti za sjedala jer će to biti zapanjujuća i nadasve uzbudljiva vožnja ispunjena spektakularnim vizualnim efektima i nevjerojatnom, dosad neviđenom akcijom!

Priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu napokon je dobila svoj samostalni film. Putovanjem u nepoznato, uz pomoć mističnih saveznika, Strange prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti multiverzuma kako bi se suprotstavio misterioznom novom protivniku.

 

Benedict Cumberbatch je u vodećoj ulozi a nova ga avantura vodi na put samootkrivanja. Kako to sam Cumberbatch objašnjava: “Strange vidi, kroz svoje iskustvo u multiverzumu i razne njegove verzije u tom istom multiverzumu, koliko zapravo obrazaca ponašanja nosi. To je svojevrsni otisak, identifikacija tko je doktor Stephen Strange u bilo kojem svemiru i koje su sve opasnosti tog lika. Hoće li on biti heroj svom neprijatelju ili neprijatelj svom heroju? Tko je naš Dr. Strange? Doslovno se susreće s različitim verzijama sebe kako bi to shvatio.”

 

Glavne uloge uz Cumberbatcha tumače i Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Sheila Atim, Adam Hugill, te Michael Stühlbarg i Rachel McAdams.

 

Film je režirao Sam Raimi, a producent je Kevin Feige. Scenarij je napisao Michael Waldron, koji je nedavno bio glavni pisac i izvršni producent u seriji “Loki” studija Marvel.

 

“Doktor Strange u multiverzumu ludila” u distribuciji Blitz filma u kina stiže pretpremijerno 4. svibnja u najprestižnijim IMAX, 4D, 3D i 2D formatima.

 

Ulaznice kupite već dans online (http:// https://blitz-cinestar.us12.list-manage.com/track/click?u=fbdaf17d311841f293df1a8ee&id=abd76a2e24&e=4c53a99bfc) ili na blagajnama kina.