FILM KOJI OSTAVLJA BEZ DAHA VEĆ OVOGA ČETVRTKA POGLEDAJTE U SVIM KINIMA

SAN ANDREAS napeti je akcijski triler koji nam na velika platna donosi in­tenzivan prikaz najvećeg potresa koji možemo zamisliti. Seizmički kaos koji kreće duž ranije neprimijećene brazde u blizine Hooverove brane u Nevadi i pokreće zloglasni kalifornijski rasjed San Andreas uzdrmat će Los Angeles do temelja, ali katastrofa neće stati na tome. Kaos se poput domina proteže sve do San Francisca, a glavni junak ove priče je hrabri Ray, pilot spasilač­kog helikoptera (Dwayne Johnson) čiji je zadatak spasiti ne samo njegovu obitelj, nego i brojne stradale. Sjajni specijalni efekti ovoga dirljivog i nev­jerojatnog filma držat će vas u napetosti do zadnje minute!

Kako je veliki potres pogodio Nepal neposredno prije početka distribucije filma, producenti su dio zarade od prodaje ulaznica odlučili namijeniti žrtva­ma nepalskoga potresa, a potrudili su se i marketinške aktivnosti usmjeriti na davanja korisnih informacija za reagiranje u slučaju neposredne opas­nosti od potresa.

I sami sadržaj ovoga filma ima podlogu u stvarnosti. Naime, u ožujku 2015. godine Američka geološka služba procijenila je da su izgledi da Kaliforniju pogodi potres od 8 ili više stupnjeva u sljedećih 30 godina u porastu te da postoji opasnost od razdvajanja tla i stvaranja rascjepa, zbog čega je i re­datelj Brad Peyton izjavio “Ovaj se film razlikuje od svih koje sam dosad radio. Zahtjevniji je u smislu nezamislivih katastrofičnih elemenata, ali je i potpuno iskren.“

Napeti filmski spektakl SAN ANDREAS u kinima možete gledati od 28. svi­bnja, a dotada vam donosimo trailer i ekskluzivne fotografije iz filma.