FILM O JEDNOM OD NAJPOZNATIJIH ROCK BANDOVA SVIH VREMENA!

„Ja sam onakva osoba kakva sam uvijek trebao biti, pjevam za ljude koji su na kraju arene, za one koji se ne uklapaju – za odbačene, sramežljive, za one koji su prokleto sigurno da nisu „važni“. Pokazujem im da ih ne treba biti briga što razni kritičari i nasilnici misle o njima. Ako ja to mogu….i oni mogu što činiti sve što požele.“
Freddie Mercury
 

Bohemian Rhapsody je epska priča o legendarnom bandu Queen i pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju – čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

 

Bohemian Rhapsody je priča o ljubavi, boli, prihvaćanju i da, sjajnoj glazbi. Slavljenje Freddijeva talenta i legendarnog rock benda, koji je svojom glazbom i osjećajem za avanturu i specifičnim nastupima prekršio sva pravila tadašnje scene.
 

Britansku će pjevačku legendu glumiti Rami Malek, američki glumac egipatskog podrijetla koji nevjerojatno sliči Freddieju. Gwilym Lee igra ulogu gitarista Briana Maya, Ben Hardy je u ulozi bubnjara Rogera Taylora a Joseph Mazzello nastupa kao basist John Deacon. Mary Austin, ženu za koju je Freddie tvrdio da je ‘ljubav njegovog života’ igra Lucy Boynton a u filmu će se pojaviti i Mike Myers.
 

Redatelj filma je Dexter Fletcher, a scenarij potpisuju Anthony McCarten, poznat po scenariju za film Teorija svega (The Theory of Everything) i Justin Haythe (Red Sparrow, Revolutionary Road).
 

Vjerujemo da svi obožavatelji rocka s nestrpljenjem iščekuju ovo remek-djelo i odbrojavaju vrijeme do početka studenog za kada je film planiran u domaćim kinima u distribuciji Blitza.