Humans III, ep. 2

Humans III, ep. 2

Kod Sintova upada policija i kreće racija. Max se mora suočiti s neuspjehom života ili odlukom o smrti, no hoće li njegovi postupci naštetiti njegovoj ulozi vođe? Mattie stane na Leovu stranu. Njegov oporavak krene u iznenađujućem smjeru. U međuvremenu, pobunjeni Sint, Agnes, krene u borbu protiv ljudi prisiljavajući Maxa da donese odluku koja bi zauvijek mogla naštetiti njegovom odnosu s obitelji. Mia shvati da im vrijeme istječe. Kad čuje da grupa odbjeglih Sintova dolazi na obalu, ustraje da im pomognu unatoč Maxovoj odluci da zatvore kapiju. Usred racije, Niska otkrije poveznicu između terorista i odbjeglih Sintova, pa ih dvije sestre krenu spasiti, usprkos Maxovim naredbama.
Šokantno otkriće na obali dovede dvije Sintice na raskrižje – suočene s mogućom propasti svoje vrste, moraju odlučiti što će koja sestra učiniti…
Laura odlazi na prvi sastanak Drydenove komisije i shvaća da taj posao neće biti nimalo lak. U dr. Neilu Sommeru nalazi mogućeg saveznika. Treba joj sva moguća pomoć kad otkrije tajnu operaciju koja bi mogla ugroziti opstanak Sintova. I hoće li Karen i Sam biti otkriveni nakon što Joe otkrije da žive u Walringhamu? Može li Joe sačuvati njihovu tajnu?