Mudrost krokodila

Wisdom Of Crocodiles, The

Na prvi pogled, Steven Grlscz (Jude Law) je čovjek koji imasve – on je zgodan, uspješan, pametan i velikodušan. Uspješno zavodi žene analizirajući ih i brzo zadobijajući njihovo povjerenje. Za njega, to nije igra. To je samotna i očajna potraga za ljubavi žene bez koje doslovno ne može preživjeti.
Kada je otkrivena njegov posljednji “trofej”, Steve zna da će tragovi na kraju dovesti do njega, te kontaktira policiju kao pomagač u istrazi, ali dok inspector Healey (Timothy Spall) i detektiv Roche (Jack Davenport) vrše istragu, Steven već pronalazi slijedeću žrtvu.
Anee Levels (Elina Löwensohn) inteligentna je, samostalna i prelijepa žena koja će za Stevena biti puno veći izazov no što je mogao zamisliti. Anne ne odaje puno, a kada pomisli da se zaljubila u mračnog stranca, sjene sumnje proganjaju je čitavo vrijeme. Povremeno, Steven misli da je uspio u svome zavođenju, ali ona uvijek izmiče. Dokaz o Anneinoj bezuvjetnoj ljubavi ključan je za Stevenovo preživljavanje – njena nesigurnost polako ga ubija. Ona konačno mora odlučiti da li se prepustiti strasti ili ne, te učiniti najveću žrtvu za ljubav.