Naslijeđeno zlo & Festival straha

Hereditary & Midsommar

Svaka obitelj ima svoje tajne. Neke vode ravno u pakao.Nakon smrti Ellen Graham, njezina obitelj počinje razotkrivati zastrašujuće tajne o svome podrijetlu. Što više otkrivaju, to više nastoje izbjeći zlokobnu sudbinu koju su naslijedili.

NASLIJEĐENO ZLO – 20:00

Hvaljeni redatelj Ari Aster 19.6. donosi večer horora.  Nakon TV premijere Naslijeđeno zlo ne propustite Festival straha u 22:10.

FESTIVAL STRAHA – 22:10

Poznat po napetom hororu Hereditary,  popularnu skandinavsku tradiciju Midsommar je pretvorio u strahom natopljenu filmsku priču u kojoj se mračni užasi u cijelosti odvijaju usred bijelog  dana. Dani i Christian su mladi američki par čiji je odnos na rubu razlaza. No, nakon što ih obiteljska tragedija zadrži zajedno, Dani se pridružuje Christianu i njegovim prijateljima na putovanju u izolirano švedsko selo, na neobičan festival ljetnog solsticija i slavlju koje se događa samo jednom svakih 90 godina.

Naizgled idilična lokacija i divan početak ljeta pretvorit će se u horor koji će im prirediti pripadnici poganskog kulta koji u selu obitavaju.

Neka strah zavlada uz horor večer na CineStar TV Premiere 1 kanalu.