Peaky Blinders I, ep. 2

Peaky Blinders I, ep. 2

Thomas Shelby kreće u posao s Billyjem Kimberom – čovjekom koji može pomoći da Thomas ostvari svoj san da vodi zakonito klađenje. Da to uspije, (i da nikomu ne kaže svoje planove), sukobi se s Leejevima, romskom obitelji koja je krala novac od Kimberovih kladioničara. To je rizik koji se isplatio kad se Kimber na kraju dogovorio da Peakyjima za zaštitu na festivalu, ali to znači da je obitelj sada u ratu s Leejevima. Romi su prokleli predivnoga konja kojega je Thomas osvojio i Thomasu je puklo srce jer ga je morao dati uspavati kako bi mu skratio muke.
Polly se uznemirila kad je shvatila da je Ada trudna i kad je Thomas to doznao, prisilio je Adu da prizna da je Freddie Thorne otac djeteta. Thomas kaže Polly da nagovori Adu da prekine trudnoću, ali kad Ada to odbije, Polly je kupila njoj i Freddieju kartu za Ameriku kako bi zajedno mogli pobjeći. No Freddie nema namjeru nikamo ići te zaprosi Adu.
Thomas se dogovorio s insp. Campbellom – vratit će ukradeno oružje a zauzvrat policija mora ignorirati njegove poslovne operacije. Campbell nevoljko pristane, ali kaže Grace da od sada prati Thomasa.