Peaky Blinders I, ep. 4

Peaky Blinders I, ep. 4

Thomas je ljut kad vidi da su se Ada i Freddie vratili sa svojeg medenog mjeseca. On i Polly im žele dati još vremena da mirno i sigurno odu, dajući Campbellu adresu Freddiejeva komunističkog druga, Stanleyja Chapmana, a da on pusti Freddieja i Adu na miru. No Campbell traži od Chapmana da se potrudi saznati Freddiejevu adresu.
Thomas nije zadovoljan kad njegov brat John objavi da će se vjenčati lokalnom prostitutkom, uz sve ostale probleme koje ima… Sukob bande s Leejevima, i bomba u autu. Thomas se pomiri s Leejevima tako što je nagovorio Johna da se oženi Esmom Lee, divljom Romkinjom koja se mora primiriti.
Grace ima sve više informacija o bandinim nezakonitim poslovima, no njezina znatiželja zaokupi Thomasovu pozornost i suoči se s njom. Šokirana je kad je pita da počne raditi za njega. Campbell uvidi da se Thomas počeo zaljubljivati u Grace i počne se bojati da će početi lijepo misliti o Thomasu.
Thomas iskoristi Grace kako bi mogao ići na vjenčanje Ade i Johna. Njihovo privremeno primirje ugrozi pijana i nasilna Ada koja dobije trudove. Thomas obeća Polly da će Freddie moći viđati dijete, no kad policija dođe uhititi Freddieja, Polly posumnja da je Thomas imao svoje prste u tome.