FILMSKI KVIZ DEANA KOTIGE OKUPIO JE NAJVEĆE MARVEL FANOVE NA IMAX PREMIJERI FILMA MARVELI

FILMSKI KVIZ DEANA KOTIGE OKUPIO JE NAJVEĆE MARVEL FANOVE NA IMAX PREMIJERI FILMA

MARVELI

 

 

 

 

Zagreb 9.11.2023.  – „Više, dalje, brže, zajedno“ bio je moto jučerašnjih timova na filmskom kvizu na premijeri filma MARVELI koji je vodio opaki lovac iz Potjere Dean Kotiga.

Zagrebački CineStar Arena Imax sinoć je okupio najveće Marvel fanove te brojne influencere uključujući: Luciju Lugomer, Niku Ilčić, Laru Vukušić, Niku Čuturića, Luku Vidovića, Adriana Popovića i Jana Mihaljevića. Svi posjetitelji imali su priliku podružiti se sa svojim omiljenim MCU superjunacima iz ekipe Geek Club prije IMAX 3D projekcije.

U “Marvelima” studija Marvel, Carol Danvers aka Kapetanica Marvel je povratila svoj identitet ali zbog neželjenih posljedica ona mora preuzeti teret destabiliziranog svemira. Kad je njezine dužnosti pošalju u neobičnu crvotočinu povezanu s revolucionarom iz Kreeja, njezine se moći isprepliću s moćima super-obožavateljice iz Jersey Cityja Kamale Khan, poznate kao gđica Marvel, te Caroline otuđene nećakinje, sada S.A.B.E.R. astronautkinje –  kapetanice Monice Rambeau. Ovaj će se nevjerojatni trio morati udružiti i naučiti raditi zajedno kako bi spasile svemir kao “Marveli”.

U filmu glume Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton i Park Seo-joon. Nia DaCosta režira, a Kevin Feige je producent. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos i Matthew Jenkins su izvršni producenti. Scenarij potpisuju Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik i Zeb Wells.

Pogledajte film MARVELI, u distribuciji Blitza, od danas u svim kinima u premium  formatima – IMAX 3D, 4DX, MXD4D, RealD 3D. Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama ili putem web stranice prikazivača.

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm
Hashtag: #Marvels

Fotografije iz filma su dostupne na linku: https://we.tl/t-KJVShewK40