WE ARE YOUR FRIENDS

Stiže film za sve ljubitelje elektronske glazbe, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokazat će vam gdje i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje partyje losanđeleskih klubova.

We Are Your Friends najavljivan je kao film koji će obilježiti generaciju i osvježiti filmsku industriju sjajnim filmsko-glazbenim uratkom, a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Angelesa. Poznati DJ-i koji su surađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glavnoga glumca Colea Cartera (Zac Efron), kako bi se čim bolje uživio u ulogu, podučavao tajnama rada za DJ pultom.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za uredski “9-do-5” posao, ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji.

Obzirom da je film najavljivan kao najbolji party prije završetka ljeta, čini se da je ipak bolje slijediti svoj san.

WE ARE YOUR FRIENDS u kinima pogledajte od 27. kolovoza u distribuciji Blitz film i video, a osim u glazbi uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zaca Efrona i Emily Ratajkowski. U ostalim su glavnim ulogama Vanessa Lengies, Wes Bentley i Jonny Weston, a režiju filma potpisuje Max Joseph, voditelj popularnog američkog MTV reality showa Catfish, kojemu je ovo redateljski prvijenac.

U nastavku pogledajte finalni filmski trailer.

https://youtu.be/5n6mcSoRMak