GLEDAJTE PRVU SEZONU HVALJENE SF SERIJE HUMANS NA CINESTAR TV FANTASY KANALU

Cinestar TV Fantasy kanal u svibnju donose prvu sezonu hvaljene uspješnice Humans. Radi se o fascinantnoj seriji o novoj generaciji ljudi, robotima koji svojim izgledom i ponašanjem nevjerojatno podsjećaju na ljude i ni po čemu se ne razlikuju od ostatka ljudske vrste.

 

 

Nastala po hvaljenoj švedskoj seriji Real Humans, Humans je smještena u paralelnu stvarnost u kojoj kućni roboti imena synth, isprva namijenjeni samo kao pomoć ljudima u poslovima koje ne žele sami obavljati, postaju sve svjesniji svog postojanja. Sintovi se počinju prisjećati što su bili prije nego su dodijeljeni određenoj obitelji i postaju svjesni svoje prirode i namjene.

 

U osam sezona prve sezone proći ćete kroz filozofska pitanja poput što čovjeka čini čovjekom, trebaju li samosvjesni roboti imati prava i jesu li kućni roboti nova vrsta ropstva.

 

Prva sezona nominirana je za prestižu nagradu BAFTA, a nezavidna je i glumačka postava koju je serija okupila: Gemma Chan, Katherine Parkinson i Colin Morgan samo su neka od imena koje ste sigurno zapamtili ako pratite britansku TV i filmsku scenu.

 

 

Seriju Humans pratite od 18. svibnja, od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati na CineStar TV Fantasy kanalu.