GODZILLA VS. KONG – U KINIMA U PREMIUM FORMATIMA

Iz Warner Bros. Picturesa i Legendary Picturesa dolazi dugoočekivano sučeljavanje dvije najveće legende u epskoj avanturi – Godzilla vs. Kong, u režiji Adama Wingarda.

 

Desetljećima su filmski titani Godzilla i Kong slijedili svoje odvojene kino premijere…sve do sada. Godzilla vs. Kong je gigantski film sa srcem, humorom i dovoljno neprekidne akcije koja nadmašuje žanr. Njihovo rivalstvo potiče epsku pustolovinu koja traje kroz stoljeća i prostire se širom svijeta, kako bi ove dvije prirodne sile, obje snažnije nego ikad prije, stale zajedno licem u lice u borbi za vraćanje ravnoteže na Zemlji.

 

Kralj zvijeri i Kong, kralj Otoka lubanje, idu jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Kong i njegovi zaštitnici kreću na opasno putovanje kako bi pronašli njegov pravi dom, a s njima je i Jia, mlada djevojčica bez roditelja s kojom je stvorio jedinstvenu i moćnu vezu. Ali neočekivano se nađu na putu razjarene Godzille. Epski sukob dva titana – potaknut nevidljivim silama – samo je početak misterija koji leži duboko u srži Zemlje.

 

U glavnim ulogama su: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Dennison, Kyle Chandler i Demián Bichir .

 

Film su producirali Mary Parent, Alex Garcia, Eric McLeod, Jon Jashni, Thomas Tull i Brian Rogers, a Jay Ashenfelter, Herbert W. Gains, Dan Lin, Roy Lee, Yoshimitsu Banno i Kenji Okuhira izvršni su producenti.

 

Godzilla Vs. Kong, u distribuciji Blitza, u kina dolazi 24. ožujka u premium formatima (IMAX, REALD 3D I 4D), a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.