GOSPODIN GREY ĆE VAS PRIMITI ZA 7 DANA

GOSPODIN GREY ĆE VAS PRIMITI ZA 7 DANA!

50shadesofgrey1

Ne trebate biti fan da biste znali kako je knjiga PEDESET NIJANSI SIVE E. L. James ne samo svjetski besteller nego i kulturološki fenomen. Adaptaciju erotskog romana koji je pokrenuo cijelu lavinu sličnih priča o odnosu izme­đu dominatnog  muškarca i pokorne mlade žene te oborio sve rekorde pro­daje željno iščekuju milijuni čitateljica kao i oni koji će napokon na velikom platnu provjeriti u čemu je tu kvaka makar iz čiste znatiželje.

Nakon niza informacija vezanih uz snimanje filma (koje su na kapaljku puš­tane u javnost i od kojih je svaka podigle nevjerojatnu prašinu gdjegod je bila objavljena) studio Universal napokon je najavio lansiranje prvog trailera za četvrtak 24. srpnja. 

Iako je datum dolaska PEDESET NIJANSI SIVE u kina već dugo poznat (radi se o Valentinovom 2015.) u medije još uvijek nije procurila niti jedna jedina slika ili scena iz filma zbog čega se s još većim nestrplje­njem očekuje prva vizualizacija omiljenih ljubavnika koji su zauvijek promi­jenili pojam muško-ženskih odnosa u brojnim (gotovo isključivo ženskim) srcima i glavama, a koje u filmu tumače Jamie Dornan i Dakota John­son. 

Histerije, sigurno, sljedeći četvrtak neće nedostajati…