GUNMAN

Dvostrukog oscarovca Seana Penna ne prati najbolji glas. Već godinama slovi za najzločestijeg dečka Hollywooda, a što se desi kada mu se kratko i dugo oružje nađu u rukama otkriva njegov novi film GUNMAN.

U njemu je Penn Jim Terrier, bivši specijalac kojeg izdaje organizacija za koju je nekoć radio. Iz njemu sasvim nepoznatih razloga on će se naći u bijegu nakon što sazna da mu je glava ucijenjena, a do zuba naoružani ubojice pokušavat će ga uhvatiti dok se skriva po Africi i Evropi. Osim bitke za goli život, Penn će morati dati sve od sebe kako bi spasio i bivšu ljubav Annie (Jasmine Trinca) dok ne sazna tko mu je smjestio, u čemu mu ni­malo neće pomoći Felix (Javier Bardem).

Redatelj GUNMANA je Pierre Morel (zaslužan za slavni serijal Taken) a film je sniman na atraktivnim lokacijama u Barceloni, Londonu i Africi.

Zanimljivo je da sam Penn film nevoljko naziva akcijskim: Meni ovaj film nije puno drukčiji od ostalih koje sam radio, jer je Gunman i vrlo ljudska priča. Susretao sam ljude poput njega, ljude u konfliktu sa samima sobom, koji su bili na prvoj liniji, a kasnije su se bavili istim poslom samo van ratiš­ta. Interesantan mi je svatko tko djeluje na toj razini i omogućuje nama ostalima da ne moramo to raditi.

A kako izgleda sam Sean Penn u ovoj ulozi pogledajte u službenom traileru filma: