HITMAN: AGENT 47

Agent 47 elitni je stroj za ubijanje nastao genetskim inžinjeringom, što ga je učinilo najpoznatijim plaćenim ubojicom nepredvidljive snage i brzine te natprosječne inteligencije. Nema imena ni prezimena jer se, kao i njegov prethodnik, identificira tek pomoću zadnje dvije brojke bar codea koji mu je istetoviran na zatiljku.

Ovaj akcijski triler nastao je prema popularnoj istoimenoj video-igri, zbog čega su fanovi širom svijeta jedva dočekali još jednu njezinu ekranizaciju. Agent 47 stoga je sigurno svima već dobro poznat, a ako odjeća čini čovje­ka, tada možemo reći da je njegova specifična prepoznatljivost upravo crno odijelo, bijela košulja i crvena kravata.

Producent filma, Adrian Askarieh, o novom je nastavku rekao kako su
ostali vjerni liku iz igre i njegovom svijetu, proširivši ga na vrlo realističan i uvjerljiv način.

Novi Hitman: Agent 47 istražuje je li moguće potpuno ukloniti emocije po­put ljubavi i straha, koji nas čine ljudima. Upravo je to ono što nas fascinira u liku Agenta 47 — što je to što ga čini čovjekom?

Redatelj filma je Aleksander Bach, a u ostalim se ulogama pojavljuju Ru­pert Friend, Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciarán Hinds i Thomas Kretschmann.

Hitman: Agent 47 u kina stiže već 27. kolovoza u distribuciji Blitz film i video, a novi trailer donosimo na linku niže.

https://youtu.be/giNpP8VBIN8