Hitovi u travnju na CineStar TV-u!

Rezervirajte petak, 21:00 sati  za druženje s velikim glumačkim imenima samo na CineStar TV filmskom kanalu! Saznajte koja su ‘Pravila privlačnosti’ uz Pierce Brosnana i Julianne Moore, Keanu Reeves je serijski ubojica u filmu ‘Lovac’, dok je majstor borilačkih vještina, Yun-Fat Chowa, ‘Zaštitnik’, a Jason Statham je utjelovio Chevy Cheliosa  u adrenalinskoj akciji ‘Ubrzanje’!

Pravila privlačnosti – petak 04.04. u 21:00

CSTV_laws-of-attraction

Daniel Rafferty (P. Brosnan) i Audrey Woods (J. Moore) brakorazvondni su odvjetnici i to potpuno drugačijih metoda rada. Dok Audrey provodi pravdu samo i isključivo po zakonima, Daniel uvijek uspije izvojevati pobjedu ‘na sebi svojstven način’ koji i ne mora nužno biti ‘pravičan’.

No, to i ne bi bio preveliki razlog za dramu da se nisu našli zajedno u jednom opakom brakorazvodnom slučaju vrlo popularnih klijenata gdje se velika bitka vodi oko nekoć zajedničkog dvorca i to – na suprotnim stranama.

Kako je slučaj zahtijevao da otputuju zajedno u Irsku u sporno zdanje, odvjetnici su se po onoj dobroj staroj, no još uvijek aktualnoj izreci – suprotnosti se privlače, vrlo brzo našli u romantičnoj atmosferi irskog seoskog festivala koja se sljedećeg jutra završila tako da su se njih dvoje probudili kao – muž i žena! 

 

Lovac – petak 11.04. u 21:00

 WATCHER

Policijski detektiv Joel Campbell (J. Spader) pokušava vratiti psihičku stabilnost seansama kod dr. Polly Beilman (M. Tomei). Frustriran što tijekom službe u Los Angelesu nije uspio uhvatiti serijskog ubojicu, Davida Allena Griffina (K. Reeves), Joel se preselio u Chicago kako bi otpočeo novi život. No, odlazak na drugi kraj zemlje nije ga udaljio od glavnog problema. Kada mu poštom stigne fotografija nepoznate mlade žene, Joelu je jasno da je i ubojica stigao u Chicago…

 

Zaštitnik – petak 18.04. u 21:00

Bulletproof-Monk

Redovnik (Yun-Fat Chow) je majstor borilačkih vještina čija je dužnost čuvati i štititi moćan prastari zapis, misteriozno umjetničko djelo koje predstavlja ključ do neograničene moći. Zadatak redovnika je pronaći sljedećeg čuvara drevnog spisa.

Redovnik odlazi u Ameriku gdje uz veliku nevjericu otkriva da, prema pradavnom proročanstvu, njegovog nasljednika utjelovljuje Kar (Seann William Scott), šarmantni dečko s ulice. Dok ga Redovnik podučava pravilima čuvara, taj nevjerojatni dvojac pretvara se u prave partnere koji štite zapis od neumornog lovca na moć koji ga traži već 60 godina. Usred vihora akcije pune borilačkih vještina i akrobatskih letova te britkog humora, naši komični i čudni partneri trebaju surađivati da bi sačuvali ono što im je povjereno.

 

Ubrzanje – petak 25.04. u 21:00 

crank

Jason Statham u ekplozivnom akcijskom filmu o plaćenom ubojici koji se namjerava osvetiti prije nego ga otrov ubije.

Postoji tisuću načina da se napunite adrenalinom, a plaćenom ubojici Chevy Cheliosu će trebati svaki od njih. Nakon što mu je ubrizgan otrov na životu ga održava samo povećani nivo adrenalina! Sad ima još malo vremena da se osveti, pozdravi s dragom i ode u stilu. Pitanje je hoće li ostati živ dovoljno dugo da se sve to i ostvari?