OKRENITE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALE I SAZNAJTE ŠTO NAS OČEKUJE U SKOROJ BUDUĆNOSTI!

Cinestar TV Premiere kanali u listopadu donose drugu sezonu fascinantne serije o novoj generaciji ljudi, robotima koji svojim izgledom i ponašanjem nevjerojatno podsjećaju na ljude i ni po čemu se ne razlikuju od ostatka ljudske vrste.

 

Serija Humans, nastala po hvaljenoj švedskoj seriji Real Humans, smještena je u paralelnu stvarnost u kojoj kućni roboti, isprva namijenjeni samo kao pomoć ljudima u poslovima koje ne žele sami obavljati, postaju sve svjesniji svog postojanja. Kako smo mogli vidjeti u prvoj sezoni serije, nominiranoj za nagradu BAFTA, sintovi se počinju prisjećati što su bili prije nego su dodijeljeni određenoj obitelji i postaju svjesni svoje prirode i namjene.

 

Rasplet radnje je ponovno vratio sve likove u svojevrsni status quo te poslužio kao priprema za drugu sezonu sezonu serije, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme umjetne inteligencije.

 

Ono što se može očekivati u novoj sezoni je definitivno veći fokus na likove i njihova razmišljanja, naglasak na borbu između dva svijeta – sintova s jedne i ljudi s druge strane.

 

Novu sezonu serije pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Neovisno o tome jeste li više filmoljubac ili preferirate cjelovečernje binganje serija – na pravom ste mjestu. Osim premijernih vrhunskih naslova koji su imali kino realizaciju do prije samo godinu dana, vječnih hollywoodskih klasika i adrenalinskih akcija, CineStar TV Premiere filmski kanali svojim gledateljima pružaju još veći izbor sadržaja.

 

Raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete pratiti svakodnevno na web stranici u rubrici RASPORED.