HOROR “ANNABELLE: POČETAK” DOBIO NOVI PLAKAT

Jesam li vam nedostajala?

Nadnaravni horor Annabelle: Početak dobio novi plakat

 

 

Četvrti film u kultnom serijalu Prizivanja i prethodnik filma Annabelle iz 2014. godine, dobio je novi plakat.

 

Annabelle je zlokobna lutka iz jednog od najpoznatijih istinitih slučaja paranormalnih stručnjaka Eda i Lorraine Warrena, a prvi put smo je vidjeli u horor hitu Prizivanja. Annabelle se trenutno čuva u staklenom izlogu u muzeju okultnog u Connecticutu, sa znakom na kojem piše: „Upozorenje: nikad ne otvarati.“, gdje ju jedino vidi svećenik koji je dolazi blagosloviti dvaput mjesečno.

 

Producent James Wan je uvijek bio fasciniran tom lutkom i već tijekom snimanja prvog filma je razmišljao o tome da joj posveti cijeli film: „Mi znamo da je ta lutka utjelovljenje takvog zla da mora biti stalno pod ključem …ali kako je do toga zapravo došlo?“.

 

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove kćeri, lutkar i njegova supruga, ugošćuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz sirotišta. Ali nitko nije očekivao da će njihov dom pritom postati poprište jezivih događaja, kada se probudi lutkarevo najgroznije djelo, sablasna kreacija Annabelle.

 

Annabelle: Početak režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe ima nekoliko izvrsnih kratkih filmova, kao i jedan odličan horor, Kad se svjetla ugase. Scenarija se prihvatio Gary Dauberman, koji je napisao i prvi dio sage o Annabelle. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman.

 
Film Annabelle: Početak, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 10. kolovoza ove godine, pa vam predlažemo da se ljetnih vrućina riješite u klimatiziranoj dvorani, uz jednu pravu dozu strave i užasa.