Hororci ponedjeljkom na CineStar TV-u!

Uživajte u studenom s nama uz najveće hororce koje možete gledati samo na CineStar TV-u!

http://youtu.be/GSmofsKMWIU

Kletva 2 – 01.09.

The-Grudge-2 key art
 
U produkciji Sama Raimija, redatelja Spidermana 1-3, Darkmana i Evil Deada 1-3 pogledajte drugi dio američke verzije serijala The Grudge.
Kada Aubrey Davis dozna da joj je sestra Karen u bolnici, odmah odlazi za Tokio. Nedugo po njenom dolasku, Karen se ubija, a Aubrey saznaje za njenu stravičnu priču, ukletu kuću i kobno nadnaravno prokletstvo koje je oslobodila. Kletva se počinje širiti i u Ameriku, a njena mržnja je nezaustavljiva i neuništiva.
 
Zlo oko nas – 08.09.
 
CSTV_see-no-evil
 

Jedan od najžešćih i nabrutalnijih horrora novijeg vremena u kojem će ljubitelji ovog žanra uživati od početka do samoga kraja. Više od dva metra visok. Gotovo 200 kg težak. S hrđavom metalnom pločom u glavi i noktima kojima svim svojim žrtvama vadi oči. Teški psihopat Jacob Goodnight zatvoren je u svojoj rupi u davno napuštenom, ruševnom Blackwell hotelu, sam sa svojim noćnim morama, sve dok osmero sitnih kriminalaca ne stiže na društveno korisni rad s policajcem koji ga je ustrijelio nekoliko godina ranije. Jedna žena iz skupine kriminalaca nestaje, a ostali se moraju boriti protiv neunioštive i nezaustavljive sile prirode koja je na putu izravnavanja računa…
 
Dnevnik živih mrtvaca – 15.09.
 
diary of the dead
 
Jason Creed i grupica studenata filmske umjetnosti snimaju niskobudžetni horror u šumama Pennsylvanije, gdje iznenada čuju užasavajuću vijest o mrtvima koji oživljuju. Uplašeni, pokušavaju se domoći jedinog sigurnog mjesta koje znaju: svojih domova. Međutim, izlaza iz pakla nema, kao što više nema ni njihovih kuća. Sve je nestalo pod najezdom živih mrtvaca. Jason odluči dokumentirati stvarni užas i susrete sa zombijima. Kamere snimaju, bilježe svaki detalj za buduće generacije… ako itko preživi. Vlasti obećavaju da će riješiti situaciju – međutim, ne uspijevaju. Komunikacija s ostatkom svijeta nije moguća. Jason i ostatak njegove ekipe ostaju prepušteni sebi samima, šačica sretno preživjelih koji ovise jedan o drugome.
 
Ponoćni vlak smrti – 22.09.
 
midnight meat train key art
 
Ugledna vlasnica galerije umjetnina Susan Hoff nagovara fotografa Leona Kaufmanna da pokaže odlučnost i prikaže crnu stranu ljudskosti na svom prvom debiju u njenoj galeriji. Leon vjeruje da je konačno na tragu uspjeha, no, njegova ga opsesivna potraga za takvim materijalima vodi na put k serijskom ubojici Mahagonyju – ubojici iz podzemne željeznice koji svoje žrtve mrcvari na najokrutnije načine. Zajedno sa zabrinutom djevojkom Mayom, Leon postaje sve fasciniraniji Mahagonyjem, no to ga vuče sve dublje i dublje u unutrašnjost podzemlja…u samo zlo!
 
Scar – 29.09.
 
SCAR

Joan Burrows vraća se u svoj rodni grad kako bi prisustvovala maturi svoje nećakinje. Ubrzo ju počinje proganjati opasan serijski ubojica za kojeg je mislila da ga je ubila prije mnogo godina, nakon što je kidnapirao i mučio nju i njezinu prijateljicu…