IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 1. DIO OSTVARILE NAJBOLJE OTVARANJE SERIJALA U HRVATSKOJ

Igre gladi potvrdile su još jednom da imaju ono nešto što ih čini zaista po­sebnima i zbog čega broj njihovih poklonika sa svakim novim izdanjem sve više raste. Filmska franšiza koji je odavno prerasla granice teenagerskog fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije, ovoga četvrtka pojavila se sa svojim trećim nastavkom u domaćim ki­nima i ostvarila najbolje otvaranje serijala sa 19 984 gledatelja. Film IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 1. DIO prošao je uspješno i u svijetu, pa je tako samo u Sjedinjenim američkim državama ovog vikenda utržio 123 milijuna dolara na kinoblagajnama i zasjeo na prvo mjesto box office-a.  

U ovom uvodu u završno poglavlje Igara gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) naći će se u Okrugu 13 nakon što je doslovno zauvijek uništila igre. Pod vodstvom predsjednice Coin (Julianne Moore) i prema savjetima prijatelja, ona će učiniti sve kako bi spasila Peetu (Josh Hutcherson). Na­rod će biti ponesen njezinom hrabrošću, no bitka za preživljavanje postat će sve žešća i žešća.

U  filmu IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 1. DIO u ostalim su ulogama: Liam Hemsworth,  Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci te Philip Seymour Hoffman.

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 1. DIO režisera Francisa Lawrencea pogledajte već danas u distribuciji Blitz film i video distribucije u Cine­Staru i odabranim kinima.

http://youtu.be/bFDl29ZDicU