IMA LI POŠTAR PAT ZA MENE PAKET?

OD 3. SRPNJA U SVIM CINESTAR KINIMA PROVJERITE IMA LI POŠTAR PAT ZA MENE PAKET?  I osvojite vrijedne nagrade!!!

postman_pat

Najpoznatiji poštar na svijetu, Pat Clifton, koji je do sada pakete raznosio samo po idiličnom Zelendolu od danas će uveseljavati i hrvatske mališane! Naime, omiljeni dječji junak u četvrtak 3. srpnja stiže po prvi puta na velika platna! 

POŠTAR PAT počeo se emitirati 1981. godine i danas je najdugovječ­nija animirana serija BBC-a! Njegove kratkometražne avanture prikaziva­ne su u 85 zemalja, a o tome koliko je popularan govori i činjenica da je princ William, vojvoda od Cambridgea, prvi dan u vrtić donio kutiju za užinu upravo s likom Poštara Pata te da je ovaj simpatični pismonoša 2006. sudje­lovao na proslavi 80. rođendana kraljice Elizabete II. Stoga je bilo samo pi­tanje vremena kada će Pat dobiti svoj prvi pravi film.

Nestrpljivi fanovi (od kojih su mnogi danas odrasli ljudi s vlastitom djecom) napokon su dočekali i taj trenutak. POŠTAR PAT FILM zabava je za cijelu obitelj koja osim poznatih likova donosi i cijeli niz novih junaka poput Simo­na Cowbella (Ivan Šarić koji je odlično parodirao megapopularnog Si­mona Cowella) i  zločestog Carbunklea (Edvin Liverić Bassani) koje će dobrohotni pismonoša upoznati na svom putu do slave. Naime, Pat (Igor Mešin) se po prvi puta odlučio prijaviti na jedan talent show i zapjevati. Ia­ko je to učinio samo kako bi osvojio glavnu nagradu, putovanje u Italiju koju već godinama želi posjetiti njegova voljena supruga Sara (Sanja Marin Ož­bolt), novostečena slava skromnog seoskog poštara samo će uvaliti u prob­leme… 

A svi koji od 30. lipnja do 20. srpnja napišu pismo POŠTARU PATU i ubace ga u njegov sandučić u CineStar kinima mogu osvojiti vrijedne nagrade poput evotv paketa, obiteljskih kinoulaznica za CineStar te, naravno, ekskluzivnih Poštar Pat igračaka!!!

Jer Pat je poznat je po tome da za njega nema male i velike dostave zbog čega njegov vozni park čine poštanski kamion, dostavno vozilo, helikopter, motocikl s bočnim sjedalom za mačka Jessa i motorne sanjke, stoga će nag­rade sretnim dobitnicima Pat bez problema odnijeti u bilo koji kutak Lijepe naše.

Više u traileru:

http://youtu.be/aNV6JaCkNbU