INTERSTELLAR – EPSKA ZF AVANTURA DOBILA JE FINALNI TRAILER

INTERSTELLAR – EPSKA ZF AVANTURA DOBILA JE FINALNI TRAILER

interstellar

Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza megauspješnog serijala Vitez tame predstavljaju novi akcijski spektakl Interstellar s ovogodiš­njim dobitnikom Oscara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi!                    

INTERSTELLAR

INTERSTELLAR je priča o  herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan granica znanstvene spoznaje. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja, bića koje je rođeno na Zemlji, no kojem nije suđeno da  na Zemlji i umre.

Priča prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey), školovanog pi­lota i inženjera,  koji se posvetio mirnom životu farmera na imanju na ko­jem živi sa svojom djecom. Kada skupina znanstvenika otkrije rupu u sve­miru koja bi ljudskoj vrsti mogla omogućiti međuzvjezdano putovanje, ob­ratit će se upravo njemu kako bi krenuo na put s kojeg možda i nema pov­ratka. Ulozi su visoki kao i odgovornost koju Cooper nosi na svojim leđima…

U INTERSTALLERU se pojavljuju i Anne Hathaway, Michael Caine, Jes­sica Chastain te Casey Affleck, a film dolazi u hrvatska kina 6. studenog u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Najnoviji trailer koji je sinoć predstavio studio Warner Bros. možete pogle­dati ovdje:

http://youtu.be/ePbKGoIGAXY