IZ DISNEYJA NA VELIKA PLATNA STIŽE EPSKA PUSTOLOVINA – RAYA I POSLJEDNJI ZMAJ

Radnja crtića Raya i posljednji zmaj smještena je u fantastični svijet Kumandre gdje su nekada davno ljudi i zmajevi živjeli u harmoniji. Nakon što je zla sila zaprijetila zemlji, zmajevi su se žrtvovali kako bi spasili čovječanstvo. Sada, 500 godina kasnije, kada se zla sila ponovno vratila, sve ovisi o usamljenoj ratnici Rayji koja mora pronaći posljednjeg zmaja kako bi zauvijek zaustavila zle sile. Međutim, tijekom svog putovanja Raya će naučiti da će joj za spas svijeta trebati ipak nešto više od zmajeve magije.

 

Rayjina potraga za pronalaženjem posljednjeg zmaja, uništavanjem Druuna i  spasom njezinog svijeta također je putovanje samootkrivenja – potraga ispunjena opasnošću, pustolovinom, humorom i novim prijateljstvima.

 

Ono što Raya uči i u što vjeruje, veće je od svih nas: mi možemo vjerovati možemo surađivati, možemo se ujediniti i, što je najvažnije, moramo!

 

Glasove su dali Tara Thaller, Krešimir Mikić, Noa Zelenko, Petra Svrtan, Rina Radmilov, Nataša Dangubić, Goran Navojec, Bruno Magne i mnogi drugi.

 

Raya i posljednji zmaj u sinkroniziranoj verziji u domaća kina dolazi u distribuciji Blitza 11. ožujka, a pretpremijerno se može pogledati već danas i to u najboljim formatima – IMAX i 4DX. Ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina.