IZAŠAO JE SLUŽBENI TRAILER NOVE DISNEYJEVE ANIMIRANE AVANTURE – ŽELJA

ŽELJA

OD EKIPE KOJA JE ZASLUŽNA ZA HITOVE SNJEŽNO KRALJEVSTVO

 

5.10.2023. – Budite oprezni što želite, ukratko je opis filma „Želja“ studija Disney, koji u distribuciji Blitza u kina stiže 23. studenog.

 

Disney ovaj film opisuje kao sasvim novu glazbenu animiranu avanturu koja će gledatelje uvesti u čarobno kraljevstvo Rosas u kojem vječna idealistica Asha poželi tako snažnu želju da joj kozmička sila odgovori u obliku mase pune energije jednostavnog imena Zvijezda. Asha i Zvijezda zajedno će se sukobiti s najvećim neprijateljem Kraljevstva, a to je kralj Magnifico koji skriva većinu neispunjenih želja. Asha i Zvijezda zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale da su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.

 

Nadahnut Walt Disneyevom čarobnom glazbenom baštinom, film donosi originalnu priču i likove, sa sedam potpuno novih pjesama koje je napisala za Grammy® nominirana pjevačica i kantautorica Julia Michaels i dobitnik Grammyja producent/tekstopisac/glazbenik Benjamin Rice. No možda je najveći poklon Disneyevoj baštini upravo naslov filma: “ŽELJA”.

 

Bilo da je to Geppetto koji gleda u zvijezde, želeći da njegov drveni Pinocchio postane pravi dječak; Tiana koja gleda u zvijezde dok sanja o posjedovanju vlastitog posla; ili Moana koja se okreće zvijezdama kako bi spasila svoj otok—mnogi od Disneyevih najdražih likova definirani su svojim snovima.  “Želja” slavi tu vrstu strasti.

 

“U srži našeg filma je ovo: ‘Nema veće moći u svemiru od nekoga s pravom željom u svom srcu,’” kaže scenaristica i izvršna producentica filma Jennifer Lee (“Frozen,” “Frozen 2”). “Zapravo, to je film o razumijevanju kako uz velike želje često dolazi još veća borba. Nadamo se da će sve inspirirati na ustrajnost da se njihove želje zaista i ostvare.”

 

Iako film odaje počast Disneyevoj baštini, on je također odraz sadašnjosti i budućnosti poznatog studija s inovativnom vizualnom prezentacijom, širokim spektrom kulturnih inspiracija i suvremenom, privlačnom glazbom.

 

Režiju potpisuju dobitnik Oskara Chris Buck, zaslužan za velike kino hitove Snježno kraljevstvo i Snježno kraljevstvo 2 i Fawn Veerasunthorn (Raya i posljednji zmaj), scenarij potpisuju Jennifer Lee i Allison Moore.

 

Pogledajte trailer i plakat filma koji će vas uvesti u novu Disneyjevu čaroliju.

 

“Želja” u distribuciji Blitz filma u kina stiže 23. studenog 2023.

 

 

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm
Hashtag: #WishMovie