ČAROBNA AVANTURA U KOJOJ ĆE UŽIVATI CIJELA OBITELJ!

U tradiciji klasika iz produkcijske kuće Amblin, gdje se magija događa na najneobičnijim mjestima, Jack Black i dvostruka dobitnica nagrade Oscar® Cate Blanchett zvijezde su čarobne avanture Kuća magičnog sata, u režiji Elija Rotha, nastale na temelju omiljenog dječjeg klasika Johna Bellairsa.

 

Ova magična priča govori o desetogodišnjem dječaku Lewisu Barnaveltu koji počinje živjeti sa svojim ujakom u staroj i tajanstvenoj kući. U toj je kući prije njih živio bračni par koji je pokušao uništiti svijet. Neposredno prije smrti, izradili su sat koji je skriven unutar zidova, a svaki njegov otkucaj označava da je apokalipsa sve bliže. Vrlo brzo će se ispostaviti da je i Lewisov ujak vještac i dječak će se naći okružen magijom i opasnošću, pogotovo kada otkrije sat unutar zidova kuće koji je kreiran da prizove sudnji dan.

 

Uz Blacka i Blanchett u filmu glume Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams i Sunny Suljic. Scenarist je Eric Kripke koji je ujedno i producent zajedno sa Bradom Fischerom i Jamesom Vanderbiltom.

 

KUĆA MAGIČNOG SATA, u distribuciji Blitza, pogledajte u CineStaru i ostalim kinima i u 4dx formatu.