JASON STATHAM JE PČELAR U AKCIJSKOM TRILERU KOJI ĆE VAM PODIĆI ADRENALIN ODMAH NA POČETKU 2024.

 

 

U četvrtak, 11. siječnja, u kina se po prvi put ove godine vraća neponovljivi Jason Statham. U distribuciji Blitz Filma, akcijski triler PČELAR već bilježi iznimno dobre kritike i upravo je onakav film kakav trebamo za bombastičan početak godine, pun adrenalina.
G. Clay (Statham) je bivši agent organizacije poznate kao “Pčelari”. Nakon što njegova prijateljica i susjeda gospođa Parker počini samoubojstvo zbog prijevare, g. Clay se odlučuje na brutalni osvetnički pohod koji poprima nacionalne razmjere. Njegova je priča mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu protiv sustava.

 

“Jason Statham može glumiti ovakvu ulogu u snu, ali ovo je jedna od njegovih najboljih izvedbi u posljednje vrijeme”, napisao je Connor Carey u svojoj recenziji filma za Letterboxed, dodavši: “Pčelar nudi gotovo sve što možete poželjeti od filma ovog žanra, a ujedno je i jedan od najboljih filmova redatelja Davida Ayera posljednjih godina. Radnja je zanimljiva i dobro režirana, a svaka sljedeća akcijska scena veća je, brutalnija i luđa od prethodne. Borbe su savršeno koreografirane, a način na koji Statham to “radi” sa svojim protivnicima, dok neprestano izbacuje činjenice, dosjetke i šale s pčelama, iznimno je zadovoljavajući i zabavan za gledanje.”

 

Osim Jasona Stathama, u filmu glume i Josh Hutcherson, Minnie Driver, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi i Phylicia Rashad.

 

PČELAR u kina dolazi 11. siječnja, a ulaznice su već u prodaji na web stranicama i kino blagajnama. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.