Je li moguće preživjeti na Marsu?

Sjajni redatelj Ridley Scott, tri puta nominiran za prestižnu nagradu Osca­ra za filmove Thelma & Louise, Gladijator i Pad crnog jastreba, donosi nam sjajnu znanstveno-fantastičnu akcijsku avanturu MARSOVAC.

Film je temeljen na bestseleru Andyja Weira, a glavna uloga pripala je os­karovcu Mattu Damonu koji u filmu glumi astronauta Marka Watneyja.

THE MARTIAN

U priči koja će vas podjednako zaintrigirati i zastrašiti nalazi se upravo as­tronaut Watney koji se nađe napušten i ostavljen na Marsu. Shvativši da ga je posada ostavila misleći da je mrtav, Mark skupi svu snagu i volju ljuds­koga duha i vjere kako bi preživio i na Zemlju poslao znak da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi “Marsovca” vratili kući, dok njegovi kolege iz posa­de istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašava­nja.

Osim Matta Damona, u filmu glume još i Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor i Do­nald Glover.

THE MARTIAN

MARSOVAC u hrvatska kina stiže 1. listopada, a tek objavljeni novi trailer donosimo ekskluzivno na linku:

https://youtu.be/emEAOVDmq5A