JENNIFER LAWRENCE JE OPAKA ZAVODNICA U NOVOM TRAILERU FILMA – CRVENI VRABAC

 

Dominika Egorova (Jennifer Lawerence) je puno toga. Predana kći koja će zaštitit svoju majku pod svaku cijenu, prima balerina koja je svoj um i tijelo dovela do apsolutnih granica i stručnjakinja u zavođenju i manipulaciji.

 

Kada zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, Dominika i njena majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade i izuzetna ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje. Nakon što je prošla perverzni i sadistički proces obuke, ona izlazi kao najopasniji Sparrow (Vrabac) koji je program ikada proizveo. Naređeno joj je da zavede mladog CIA-inog operativca Nathaniela Nasha (Joel Edgerton) koji je zadužen za najvažniju obavještajnu krticu u ruskim redovima. Film je temeljen na bestseleru New York Timesa.

 

U glavnim ulogama su dobitnica nagrade Oscar® Jennifer LawrenceNathaniel Nash, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, nominirana za nagradu Oscar® Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker i dobitnik nagrade Oscar® Jeremey Irons.

 

CRVENI VRABAC, u distribuciji Blitza, u naša kina stiže 1. ožujka.