JIM CARREY I JEFF DANIELS PONOVO OSVAJAJU SVIJET

PREGLUP I PREGLUPLJI

dumb and dumber to

DALI SU IME FRIZURI I DIZAJNIRALI AUTOMOBIL KOJI JE POSTAO KLASIK, A BILI SU GLUP I GLUPLJI. DVADESET GODINA KASNIJE, DONOSE NAM NOVE GENIJALNE FORE

Rijetko kada se desi da se originalna autorska i glumačka postava 20 godi­na nakon filma koji je ušao u povijest okupi i snimi još jedan jednako geni­jalan uradak. A upravo to slučaj je s jednom od najvećih hit komedija svih vremena GLUP I GLUPLJI koja se vraća na velika platna s novim avantu­rama legendarnog Lloyda Christmasa i njegovog  jednako zbunjenog frenda Harryja Dunnea. Režiseri i koscenaristi prvog filma te nastavka koji pod na­zivom PREGLUP I PREGLUPLJI 13. studenog dolazi u kina, braća Farrelly, ovaj jedinstveni dvojac poslali su u potragu za djetetom za koje Harry nije znao da ima i koje mu, s obzirom na to koliko je smotan, nikad i nije trebalo povjeriti na skrb. Iako je prošlo točno dvadeset godina, njih se dvojica uopće nisu promijenili. No, Harry sada treba bubreg te otkriva da negdje živi njegova kćer koju mora pronaći. Da bi u tome uspio trebat će prvo trgnuti Lloyda iz kome, u kojoj se nalazi otkad ga je Mary odbila, kako bi mu pomogao na tom putu. Od umobolnice iz koje će krenuti (i u koju za­pravo pripadaju) njih će dvoje stići do nezamislivih mjesta poput sastanka najvećih umova današnjice (gdje definitivno ne pripadaju).

Vjerni svom prepoznatljivom politički nekorektnom i totalno nepristojnom stilu PREGLUP I PREGLUPLJI nasmijat će nas više od bilo koje komedije u posljednjih 20 godina, a u traileru se uvjerite i zašto:

http://youtu.be/_tUlhh7YtzU