JOŠ VIŠE BLOCKBUSTERA DOLAZI U DIGITALNE VIDEOTEKE

#OstaniDoma jer nastavljamo s novim blockbusterima iz distribucije Blitz filma u digitalnim videotekama. Od 16. travnja dostupan je najnoviji film jedinstvenog Guyja Ritchieja – Gospoda, s fenomenalnom glumačkom postavom. Za najmlađe smo pripremili animirani film Polarna avantura, a za ljubitelje dobitnice nagrade Oscar® Anne Hathaway i nominiranog za nagradu Oscar® Marka Ruffala donosimo istinitu priču Mutne vode. U tjednu od 23. travnja očekujte i sljedeće hitove: Opsjednutost, Mary i 21 Most sa Chadwickom Bosemanom u glavnoj ulozi.

 

Pogledajte u nastavku koji vas veliki filmski naslovi očekuju u digitalnim videotekama. Detaljnu ponudu potražite kod svog operatora, a mi izdvajamo najatraktivnije naslove.

 

 

GOSPODA (THE GENTLEMEN)

Redatelj i scenarist Guy Ritchie, koji je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat u filmovima Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši, donosi sofisticiranu akcijsku komediju s fenomenalnom glumačkom postavom – Gospoda. Priča prati američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij. Glumačku ekipu predvodi sam McConaughey, a ostatak glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

 

 

POLARNA AVANTURA (ARCTIC JUSTICE)

 

Redatelj filma Spark, Aaron Woodley donosi novu akcijsku animaciju u kojoj će uživati cijela obitelj. Arktička lisica Hitri radi u poštanskoj službi, ali sanja o tome da jednog dana postane Top Dog – arktički haski kurir. Da bi dokazao da je vrijedan uloge, tajno zapovijeda isporuku paketa na tajanstvenu lokaciju. Na putu prema tamo naleti na nepoznatu tvrđavu u kojoj se suočava sa zločestim genijem, koji ima mehaničke noge i zapovijeda lojalnoj vojsci neobično uljudnih sljedbenika. Hitri uskoro otkriva da zločesti genij planira otopiti polarne ledene kape i poplaviti svijet kako bi njime zavladao. Glasove su posudili izvrsni: Bojan Navojec, Nina Kraljić, Jasna Bilušić, Ivan Šarić, Andrea Andrassy, Saša Buneta, Dušan Bućan te mnogi drugi.

 

 

MUTNE VODE (DARK WATERS)

 

Šokantna, herojska priča o pohodu jednog čovjeka za okolišnu pravdu. Korporativni odvjetnik za zaštitu okoliša, Rob Bilott, (nominiran za nagradu Oscar® Mark Ruffalo) upravo je postao partner u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki u Cincinnatiju uglavnom zahvaljujući zastupanjem velikih kemijskih tvrtki. Međutim, ubrzo se nađe u sukobu sa samim sobom nakon što ga kontaktiraju dva poljoprivrednika iz Zapadne Virginie koji vjeruju da lokalna tvornica DuPont odlaže otrovni otpad na odlagalište koje uništava njihova polja i ubija njihovu stoku. Želeći otkriti što se događa, Bilott, uz pomoć višeg partnera u tvrtki, Toma Terpa (dobitnik nagrade Oscar® Tim Robbins), podnosi žalbu koja označava početak epske 15-godišnje borbe koja neće staviti na test samo njegov odnos sa suprugom Sarah (dobitnica nagrade Oscar® Anne Hathaway) već i njegov ugled, zdravlje i egzistenciju.

 

 

OPSJEDNUTOST (THE TURNING)

 

Što ako ne možemo vjerovati osobi koja priča priču, bilo jer nam namjerno lažu ili jer je njihova percepcija stvarnosti potpuno iskrivljena? Scenaristi Chad i Carey W. Hayes koji potpisuju Prizivanja (The Conjuring), donose film Opsjednutost, koji nas vodi na tajanstveno, ruševno imanje u Maineu gdje je novoizabrana dadilja (Mackenzie Davis) zadužena za brigu o dvoje djece koji su ostali bez roditelja. Ubrzo otkriva da i djeca i kuća čuvaju mračne tajne i da sve nije onako kako se možda čini.

 

 

PROKLETA MARY (MARY)

 

Scenarist filma The Shallows donosi novu horor priču s mora. David (dobitnik nagrade Oscar® Gary Oldman), bojni kapetan i pomorski stručnjak, želi osigurati bolji život svojoj obitelji – supruzi Sarah i njihovim dvjema kćerima, tinejdžerki Lindsey i osmogodišnjoj Mary. David pokušava uvjeriti svoju ženu da je brod star 70 godina, čije je misteriozno podrijetlo još starije, njihova karta za sreću i blagostanje. Međutim, ubrzo nakon što krenu na svoje putovanje, Davida i njegovu obitelj počinju terorizirati čudni i zastrašujući događaji. Dok napetost traje, brod gubi putanju te postaje jasno da je obitelj namamljena na još veće zlo koje ih čeka na moru.

 

 

21 MOST (21 BRIDGES)

 

21 most priča je o njujorškom detektivu Andreu Davisu (Chadwick Boseman) koji po cijelom gradu traga za dvojicom ubojica policajaca. Davisova neumoljiva potraga također otkriva masovnu zavjeru, a nejasno je koga on progoni i tko njega progoni. Kada se potraga intenzivira, poduzimaju se ekstremne mjere kako bi se spriječio bijeg ubojica s Manhattana i Davis naređuje vlastima da zatvore sve mostove, točnije njih 21, kako bi se spriječio bilo kakav ulazak ili izlazak s kultnog otoka.

 

I zato #OstaniDoma i uživaj u najboljim filmovima iz udobnosti svoga doma.