JURSKI SVIJET

Još realniji i strašniji, zapanjujuće moćni, sutra nam na velika platna stižu dinosauri u nevjerojatnom filmskom ostvarenju JURSKI SVIJET! Ova napeta akcija, vizualno moćna i zastrašujuće uzbudljiva, držat će vas na rubu sjedala do samoga kraja!

DOBRODOŠLI U JURSKI SVIJET! Gledajući film, naći ćete se u luksuznom tematskom parku u kojem se nalaze najveća i najzanimljivija živuća prethistorijska stvorenja. Park se nalazi na otoku nedaleko Costa Rice i najsuvremenije je čudo tehnologije prepuno atrakcija koje ostavljaju bez daha. Djeca imaju priliku jahati minijaturne triceratopse, posjetitelji se mogu diviti mozasauru koji iskače iz dubina ogromnog bazena kako bi u zraku pojeo mamac od velike bijele psine, a zapanjene obitelji sa strahopoštovanjem proučavaju dinosaure svih veličina i oblika koji slobodno lutaju. No sve krene po zlu kad Indominus rex – dinosaur koji nikad prije nije hodao Zemljom, i čija inteligencija i sposobnosti lova nikome nisu poznate – pobjegne i nestane u džungli. U tom se trenutku svako biće u Jurskom svijetu, i osoba i dinosaur, nađu se u velikoj opasnosti. Počinje rat za preživljavanje i nijedan dio najvećeg tematskog parka na svijetu više nije siguran!

Film JURSKI SVIJET režirao je Colin Trevorrow, a u glavnim su ulogama: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Vincent D’ Onofrio, Omar Sy i Irrfan Khan.

 

Niže pogledajte nevjerojatne fotografije iz filma, a kako bi se pripremili za povratak dinosaura na velika platna, podsjećamo vas na dosad objavljene trailere!

https://youtu.be/RFinNxS5KN4

Film JURSKI SVIJET u hrvatska kina stiže 11. lipnja 2015. u distri­buciji Blitz film i video distribucije.