KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 – od četvrtka 19. lipnja u kinima

 How_to_Train_Your_Dragon_2

Crtić koji je izazvao totalni zastoj prometa u Cannesu, KAKO IZDRESIRA­TI ZMAJA 2, napokon stiže u hrvatska kina! Nastavak velikog hita iz 2010. oduševljava sve koji su ga vidjeli, a kritičari širom svijeta slažu se kako je DreamWorks Animation svojim novim uratkom nadmašio sva očekivanja i kako u godini u kojoj slavi 20. rođendan suvereno dokazuje svoju tehničku i pripovjedačku nadmoć. KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 film je dorađen do najmanjeg detalja s mozaikom prekrasnih glavnih i pozadinskih animacija koje gledatelja vode po otoku Berku na kojem, sada u miru i prijateljstvu, žive Vikinzi i zmajevi.    

Ovu originalnu priču žive radnje i prepunu emocija u hrvatskoj inačici oživ­jeli su Mitja Smiljanić, Robert Ugrina, Jadranka Đokić, Mia Krajcar, Bojan Navojec, Ozren Grabarić, Kristijan Potočki, Ana Kvrgić i Frano Mašković.

U filmu KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 za svoje krilate prijatelje Vikinzi su preuredili cijeli otok sagradivši im staje, pojilice, čak i automatske zmajske praonice, a tu je i specijalni protupožarni sistem koji priskače u pomoć kada se oni nepažljivi malo zanesu pa im se omakne koji plamenčić. Većina rad­nje filma odvija se na nebu na kojem Štucko, Bezubica, Astrid, Šmrklja i društvo provode dane u utrkama zmajeva. Krstareći zajedno Vikinzi i zma­jevi naići će na tajnu ledenu spilju prepunu opasnih zmajeva koji pripadaju čak i njima potpuno nepoznatoj vrsti…

Iskoristite produženi vikend i povedite cijelu obitelj u ovu nezaboravnu pus­tolovinu! Za zagrijavanje, pogledajte prvih pet minuta filma koji ostavlja bez daha:

http://youtu.be/_sVfoZyknGM