“KAKO JE GRU POSTAO DOBAR” POKORIO KINO BLAGAJNE!

Najbolje kino otvaranje animacije ove godine i najbolje otvaranje DESPICABLE ME franšize!

 

 

Illumination, čiji su animirani hitovi Kako je Gru ukrao mjesec, Gru na supertajnom zadatku, i Malci postali svjetski fenomen, nastavlja priču o Gruu, Lucy, njihovim neodoljivim kćerima—Margo, Edith i Agnes—i Malcima u filmu Kako je Gru postao dobar.

 

Veliki povratak zloćka Grua i njegovih Malaca ovog je vikenda poharao domaće kino blagajne. Treći nastavak serijala o Gruu, Kako je Gru postao dobar ovog je vikend pogledalo rekordnih 42.549 gledatelja te je time otvaranje ovog nastavka Despicable me franšize ne samo najbolje otvaranje animacije 2017. godine, već i najbolje otvaranje Despicable me franšize u Hrvatskoj.

 

Nakon što je otpušten iz AVL lige koja se bori protiv zlikovaca (Anti-Villain League), jer nije uspio uhvatiti zadnjeg negativca koji prijeti čovječanstvu, Gru se nađe usred krize identiteta. No, kada se pojavi tajanstveni stranac kako bi ga izvijestio da ima brata blizanca, brata koji očajnički želi biti zlikovac poput svog brata, ovaj bivši super-zlikovac će ponovo otkriti kako je dobar osjećaj ponovo biti zao.

 

Gruu je i ovog puta glas posudio fantastični Rene Bitorajac, a njegov filmski brat Dru je Zoran PribičevićHana Hegedušić je Lucy, Balthazar Bratt je Dražen Bratulić, a curice Anja, Edita i Mara su redom: Ema Karaula, Klara Uglešić i Tena Tadić.

 

Režiju potpisuju PIERRE COFFIN (franšiza Despicable Me, Minions) i KYLE BALDA (Minions, Dr. Seuss’ The Lorax), izvršni producent je CHRIS RENAUD (franšiza Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax, The Secret Life of Pets), a scenaristi su CINCO PAUL i KEN DAURIO (franšiza Despicable Me, Dr. Seuss’ The Lorax). Produkciju potpisuju osnivač i direktor kompanije Illumination CHRIS MELEDANDRI i njegova dugogodišnja kolegica JANET HEALY, koji su nadzirali svaki film kompanije Illumination od njezinog utemeljenja prije cijelog desetljeća.

 

Kako je Gru postao dobar, u distribuciji Blitza, u svim kinima možete pogledati već danas, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.