KAKO REĆI ŠEFU DA 14. VELJAČE OSTAJEM DOMA GLEDATI CINESTAR TV 1?

Red smijeha, suza i milijun leptirića u trbuhu, tako ljudsko (čitaj: najčešće žensko) tijelo reagira na romantične filmove. A koje je najljepše mjesto za provesti Valentinovo? Bilo da ste romantični, zaljubljeni ili sretno sami sve što vam treba je kauč, dekica i CineStar TV 1.  Ponedjeljak tako postaje najbolji dan u tjednu za uzeti godišnji jer bezvremenski romantični naslovi spremni su od 7 ujutro do kasno navečer! Na vama je samo da odlučite s kim ćete ga provesti.

 

7:00 Larry Crowne

 

Dobitnici nagrade Oscar Tom Hanks i Julia Roberts dokazat će da nikada nije kasno za novi početak, čak ni kada se radi o zabranjenoj ljubavi. Nakon što izgubi posao Larry Crowne (Hanks) odluči okrenuti novi list u životu i otkrije novi razlog vrijedan življenja punim plućima.

 

8:55 Nešto posuđeno

 

Simpatična romantična komedija s Kate Hudson i Ginnifer Goodwin nastala prema istoimenoj knjizi spisateljice Emily Giffin.

Jedno piće previše može vas dovesti u nezgodnu situaciju kada završite u krevetu s muškarcem u kojeg ste zaljubljeni još od studentskih dana, a on je slučajno zaručnik vaše najbolje prijateljice.

 

11:00 Mrzim Valentinovo

Ako ne mrzite filmove o Valentinovu, za vas je idealna romantičnu komedija o ženi koja bježi od ljubavi, ali na kraju ju sustigne muškarac njenog života. On je zgodan i zabavan i prije nego što oboje toga postanu svjesni, zaljube se jedno u drugo. Hoće li ta nova veza promijeniti njezinu filozofiju ljubavi?

 

12:45 Zamjena

Nešto iza podneva, dolaze nam Jennifer Aniston i Jason Bateman u pomalo neobičnoj romantičnoj komediji. Kassie (Aniston) je odlučila da je vrijeme za trudnoću uz pomoć šarmatnog donora (Patrick Wilson), njen prijatelj Wally (Bateman) nije baš siguran da je to dobra ideja. No ne sluti da će joj planovi otići drugim smjerom zbog zamjene u posljednji trenutak, koja će se doznati tek sedam godina poslije… kada Wally upozna Kassiena slatkog – ali pomalo neurotičnog – sina.

 

14:40 Najbolje od mene

 

Prva ljubav se ne zaboravlja. Za one koji se još uvijek sjećaju srednjoškolskih ljubavi, najomiljeniji pisac romantičnih priča (Nicholas Sparks) ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogibije dragog prijatelja.

 

16:50 Pisma Juliji

Izuzetno šarmantna humorna romantična drama s Amandom Seyfried i Oscarovkom Vanessom Redgrave o djevojci koja postaje dio nevjerojatne ljubavne priče. Pismo iz 1951. godine pokrenut će niz događaja u kojima će svaki lik upoznati pravo značenje ljubavi i doživjeti trenutke o kojima nisu nikad ni sanjali.

 

18:50 Na kraju duge

Ako postoji neki film koji potpuno osvaja humorom i pričom, to je svakako “Love, Rosie”. Postoji li ljubav nakon prijateljstva ili unatoč prijateljstvu? Svjetski popularna Cecelia Ahern, autorica svjetskog bestelera “P.S. I Love You” donosi priču o Rosie i Alexu koji su zapeli u prijateljskoj “zoni” i iako nerazdvojni, život ih uvijek nekako uspjeva razdvojiti..

 

20:45 Životni partneri

IMG_1990.CR2

Komedija o prijateljstvu između dvije vrlo različite djevojke: heteroseksualne štreberice Paige i luckaste lezbijke Sashe. Sve je u redu dok Paige ne upozna Tima, mladog i šarmantnog doktora. Kako se njihova veza razvija tako dvije djevojke moraju naučiti kako uklopiti Tima u njihovo prijateljstvo.

 

22:35 Ljubav na engleski način

HTML_1023_DM-03184.NEF

Pierce Brosnan između dvije vatre – Jessice Albe i Selme Hayek, koje su ujedno i sestre! Što sve može poći po zlu saznajte u 22:35 na CineStar TV 1.