KNJIGA ŽIVOTA – predstavljamo prvi trailer

????????????????

Producent Guillermo del Toro (Paunov labirint, Bitka za Pacifik, Hellboy…) i režiser Jorge Gutierrez ovoga listopada u kina dovode animiranu kome­diju KNJIGA ŽIVOTA u kojoj će nam kroz neobično putovanje mladoga Manola ispreplesti najzanimljivije meksičke mitove. Ova crtana pustolovina sasvim jedinstvenog vizualnog stila ispričat će nam priču o mladom torea­doru koji više od borbe s bikovima voli svirati serenade pod balkonom svoje ljubljene. Rastrgan između obiteljske tradicije i izbora koji mu nameće nje­govo srce, Manolo će se prije nego što donese konačnu odluku naći, protiv svoje volje, u tri fantastična svijeta za koja nije znao ni da postoje.   

KNJIGA ŽIVOTA uči nas da nikada ne treba zaboraviti prošlost, no da je od svega ipak najbitnije okrenuti se budućnosti. Prepuna likova i simbola drevnih meksičkih legendi ova originalna crtana pustolovina otvorit će vrata novoj dimenziji naše mašte.

Uvjerite se u to i sami u prvom traileru za film u kojem su svoje glasove likovima posudili Channing Tatum, Zoe Saldana, Ice Cube, Christina Applegate, Kate del Castillo, Ron Perlman, legendarni  meksički glumac Danny Trejo i mnogi drugi:

http://youtu.be/imXn9ReqG_c