KOJE SU ŠANSE? CHARLIZE THERON + SETH ROGEN

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ

Redatelj hit filmova Susjedi iz pakla i Zalomilo se, Jonathan Levine, donosi novu, drugačiju hit komediju. U glavnim ulogama su na oko nespojivi, dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron i komičar Seth Rogen. Ovo nije još jedna tipična romantična komedija, već pametna, moderna, svježa i pomalo rubna, jer svi vole vjerovati da je nemoguće ipak moguće. Već sada se priča da je ovo “obrnuta” Zgodna žena.

“Željeli smo snimiti film koji prikazuje političku stvarnost u kojoj živimo”, rekao je Rogen, “a istovremeno napraviti nešto što je vrlo ugodno, zabavno i privlačno širokoj javnosti, publici koja voli moje filmove.”

 

 

Charlotte Field (Charlize Theron) jedna je od najutjecajnijih žena na svijetu. Pametna, sofisticirana i ostvarena, ona je moćni diplomat s talentom za…dobro, uglavnom sve. Fred Flarsky (Seth Rogen) je daroviti i slobodoumni novinar s afinitetom za nevolje. Njih dvoje nemaju ništa zajedničko, osim što je ona bila njegova dadilja i prva simpatija. Kad se Fred neočekivano ponovno poveže s Charlotte, šarmira je svojim samodopadnim humorom i uspomenama na njezin mladenački idealizam. Dok se priprema za kandidaturu za predsjednicu, Charlotte impulzivno angažira Freda da joj piše govore, što je uznemirilo njezine pouzdane savjetnike. Kao riba na suhom u Charlottinom elitnom timu, Fred nije spreman za njezin glamurozni stil života u središtu pozornosti. Međutim, iskre lete, a kemija između njih uzrokuje brojne romantične situacije diljem svijeta i niz neočekivanih i opasnih incidenata.

 

 

“Za nekoga kao što je Fred Flarsky, izlazak s Charlotte je skoro kao da izlazi s princezom”, primjećuje Rogen. „U Americi su političari poput plemstva.“

„Postoji veliki yin i yang među njima, no podsjećaju jedno drugo na ono što uistinu pokreće njihove ideale.”, Theron

Ovo je rijetka moderna komedija koja se odvija na vrućim lokacijama svijeta od New Yorka i Washingtona do Francuske, Švedske, Argentine, Japana i Filipina…te od služenih večera na državnom nivou do eksplozivnih državnih udara.

Uz Rogena i Theron u filmu glume: Alexander Skarsgard, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Ravi Patel, i Randall Park. 

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte od 2. svibnja.