Komediju PREGLUP I PREGLUPLJI pogledalo 34 767 gledatelja u prvom vikendu!

NAJBOLJE KINO OTVARANJE OVE GODINE PREGLUP I PREGLUPLJI RUŠE SVE PRED SOBOM, PA I REKORDE

U PRVOM VIKENDU FILM JE VIDJELO 34 767  GLEDATELJA!!!

PREGLUP I PREGLUPLJI nastavljaju osvajati domaća kina! Još jedan re­kord pao je, ovaj puta u prvom vikendu prikazivanja u kojem je novu hit komediju braće Farrelly vidjelo čak 34 767 domaćih gledatelja. Sja­jan rezultat donio im je titulu najboljeg otvaranja u 2014. godini, a kako stvari stoje PREGLUP I PREGLUPLJI će zasigurno biti i jedan od na­juspješnijih i najsmješnijih filmova u posljednjih 20 godina, odnosno od kad je objavljen njegov prethodnik Glup i gluplji 1994.

Iako je prošlo točno dvadeset godina, njih se dvojica uopće nisu promijenili. No, Harry (Jeff Daniels) sada treba bubreg te otkriva da negdje živi njego­va kćer koju mora pronaći. Da bi u tome uspio trebat će prvo trgnuti Lloyda (Jim Carrey) iz kome, u kojoj se nalazi otkad ga je Mary odbila, kako bi mu pomogao na tom putu. Od umobolnice iz koje će krenuti (i u koju zap­ravo pripadaju) njih će dvoje stići do nezamislivih mjesta poput sastanka najvećih umova današnjice (gdje definitivno ne pripadaju).

Film PREGLUP I PREGLUPLJI pogledajte već danas u CineStaru i odabranim hrvatskim kinima u distribuciji Blitz film i video distribu­cije.

http://youtu.be/_tUlhh7YtzU