KRENULA JE PRODAJA ULAZNICA ZA NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE! THE BATMAN

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog Batmana kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson. Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada.

 

Fanovi će sigurno s oduševljenjem tako dočekali i objavu početka prodaje ulaznica koja započinje danas, 11. veljače putem weba te na blagajnama kina diljem Hrvatske.

 

Prve projekcije kreću od 3. ožujka, a The Batman će se moći pogledati i u IMAX® i 4DX formatima. Novi nastavak velike franšize studija Warner. Bros, ovog puta u režiji velikog Matta Reevesa, donosi brojne poznate negativce koji poprimaju novi, mračniji izgled.

 

Tako će se Robert Pattinson ovom ulogom pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca koji su već glumili Batmana, kao što su Ben Affleck, Michael Keaton i Christian Bale. Paul Dano je u ulozi sadističkog ubojice Riddlera, a uvijek zanimljiva Zoë Kravitz je Catwoman. Neprepoznatljivi Colin Farrell se pojavljuje u ulozi zloglasnog Pingvina. Scenarij potpisuju Matt Reeves i Peter Craig.  Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Lik Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

 

The Batman u distribuciji Blitz filma stiže u kina 3. ožujka u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.