KRIVE SU ZVIJEZDE— predstavljamo prvi trailer

The_Fault_In_Our_Stars

Bestseller Johna Greena KRIVE SU ZVIJEZDE, koji je širom svijeta doživio hvalospjeve i publike i kritike, izašao je 2012. godine, a već ovoga ljeta sti­že nam njegova ekranizacija!

U knjizi, kao i u filmu, svijet gledamo kroz oči šesnaestogodišnje Hazel (Shailene Woodley) koja boluje od raka i koju roditelji natjeraju da krene na grupnu terapiju. Nimalo oduševljena tom idejom, djevojka čiji društveni život do tada nije ni postojao, upravo na mjestu na kojem svi pričaju o svo­joj osamljenosti i životnim nedaćama doživljava pravu ljubav nakon što upozna sedamestogodišnjeg bivšeg košarkaša Augustusa (Ansel Elgort).

KRIVE SU ZVIJEZDE film je o neočekivanim životnim obratima, pozitiv­nom stavu i u najtežim trenucima te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima.

U glavnim su ulogama mlade hollywoodske nade Shailene Woodley i An­se Elgort koje se zajedno pojavljuju i u nadolazećem hitu RAZLIČITA, a redatelj filma KRIVE SU ZVIJEZDE je Neil Burger.

Pogledajte prvi trailer:

http://youtu.be/Axjk2LYAXKs

Film KRIVE SU ZVIJEZDE  dolazi u CineStar  kina početkom lipnja 2014.