LEBRON JAMES I ZEKOSLAV MRKVA U PRVOM TRAILERU FILMA: SPACE JAM NOVA LEGENDA

Dobrodošli u Jam! Globalna ikona i jedna od najvećih zvijezda NBA lige LeBron James, zajedno sa Zekoslavom Mrkvom i ostalim bezvremenskim Looney Tunes likovima, zvijezde su animirano/live akcijske avanture u kojoj će uživati baš cijela obitelj!

 

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svijetu i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Zekoslava, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Tunesa.  Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.

 

Saznaj jesi li dio Tune ili Goon ekipe u najvećoj avanturi na velikom platnu. Uz ekipu koja je uvijek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i Kralja Jamesa, igrajući igru na samo sebi svojstven način. Pravo je iznenađenje i to da se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

 

Uz LeBrona, u vodećim su ulogama za Oscara® nominirani Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green i Cedric Joe.

 

Film je režirao Malcolm D. Lee, dok su za scenarij zaslužni Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler i Terence Nance.

 

SPACE JAM: NOVA LEGENDA studija Warner Bros. Pictures u kina stiže ovog ljeta u distribuciji Blitz.