LEDENO DOBA: VELIKI UDAR SRUŠIO SVE REKORDE GLEDANOSTI!

Peti nastavak popularne franšize Ledeno doba ostvario je najbolje otvaranje ove franšize ikada: u prvom vikendu prikazivanja animirani film Ledeno doba: Veliki udar pogledalo je čak 36.046 gledatelja

Urnebesno smiješna ekipa Ledenog doba vratila se na velike ekrane i oduševila hrvatsku publiku te poharala kino blagajne. U samo prvom vikendu prikazivanja peti je nastavak Ledenog doba pogledalo 36.046 gledatelja, s Box Office zaradom od 1.166.523 kn. To je najbolje otvaranje mega popularne animirane franšize! 

Novi likovi, smiješne situacije, nova mjesta i ekipa koja garantira smijeh! U avanturu nas i ovoga puta uvodi  Scrat, u njegovom uobičajenom poslu: nastojeći sačuvati slavni žir, biva katapultiran u svemir i slučajno pokrene meteorsku kišu. Svi na Zemlji su u opasnosti i prijeti nestanak cijele planete.

Dok se pokušavaju nositi sa Scratastrofom, Manny i Ellie, simpatični mamuti, imaju i obiteljskih problema. Nisu sretni što njihova kćer planira vjenčanje s Julianom i želi napustiti roditeljski dom. U filmu gledamo i slavnog ljenjivca Sida (Edo Maajka), Diega (Tarik FIlipović) sabljozubog tigra i ostatak dobro nam znane postave, a tu je i niz novih živopisnih likova. Posebno osvježenje je kao i obično Sidova baka. Vjerujte, ona će vas nasmijati do suza!

Osim romanse, film je prepun akcije i sve u svemu imamo zabavni hit-film koji je topao i s kojim se može poistovjetiti svaka obitelj. Skupite svoju ekipu, sklonite se od vrućine u kino dvorane i otputujte u Ledeno doba! Film je u kinima u distribuciji Blitz filma u najprestižnijim 4DX, Real D 3D i 2D formatima.

https://youtu.be/kGTG4_V6fC4